Antara 7 sebab kenapa perlu tunai zakat secara online di website Penolong Amil Zakat UniKL

Mudah Menunaikan Zakat Hanya di hujung jadi melalui kaunter zakat online Penolong Amil UniKL.

7 SEBAB KENAPA PERLU TUNAI ZAKAT DI ONLINE DI KAUNTER ZAKAT UniKL :

1. MUDAH CEPAT & PANTAS
Hanya kurang dari lima minit diperlukan untuk selesaikan urusan menunaikan zakat melalui online ini di https://ZakatUniKL.com


2. BAYARAN HANYA DI HUJUNG JARI
Tidak perlu beratur panjang di cawangan dan ianya hanya memerlukan telefon pintar, tablet, computer dan sambungan internet untuk melakukan transaksi.
di https://ZakatUniKL.com


3. 24 JAM, 7 HARI SEMINGGU
Sahabat juga boleh buat bayaran semua jenis zakat anda pada bila-bila masa dan di mana-mana sahaja dengan cepat dan pantas. https://ZakatUniKL.com


4. KIRA ZAKAT DENGAN MUDAH
Anda boleh mengira zakat yang perlu ditunaikan dengan mudah dan cepat, dengan hanya lengkapkan borang yang boleh didapati secara ONLINE yang disediakan.
https://www.zakatselangor.com.my/zakat-pendapatan/

5. KALKULATOR ZAKAT
Dengan adanya kemudahan kalkulator pengiraan zakat oleh LZS, anda boleh membuat kiraan secara tepat dan selamat untuk mengetahui anda WAJIB berzakat atau tidak.
https://www.zakatselangor.com.my/zakat-pendapatan/

6. SEMAKAN BAYARAN, STATUS BANTUAN (Asnaf berdaftar sahaja) dan KEMASKINI MAKLUMAT
Anda juga boleh membuat semakan bayaran yang lepas dan boleh mengemaskini maklumat peribadi, surat menyurat dengan cepat dan selamat. Juga untuk asnaf yang telah berdaftar dan ingin membuat semakan status bantuan.
https://ezo.zakatselangor.com.my/

7. SEBAHAGIAN JUMLAH PEMBAYARAN ZAKAT SECARA ONLINE DI WEBSITE INI AKAN DAPAT MEMBANTU PIHAK UniKL MENYALURKAN BANTUAN KEPADA PARA ASNAF WARGA UniKL MELALUI TABUNG AMANAH ZAKAT UniKL.


Mudah sahaja. Jom kita selesaikan kewajipan kita untuk menunaikan Zakat.